Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

La manca d'imaginació dels periodistes d'avui en dia

jrc | 13 Maig, 2017 10:43

El passat 11 de maig es publicava a la pàgina 33 del ÚLTIMA HORA, una informació sobre el Miquel Caldentey a propòsit del procés d'agermanament que s'ha engegat entre les ciutats de Sóller i Port Vendres. Vos adjunt dues fotografies de l'esmentada pàgina. Si vos fixau amb la de detall, que mostra el segon paràgraf de la notícia, veureu que està "afusellat" del darrer post d'aquest blog, que vaig publicar el 8 de maig.

 

El Miquel Caldentey, protagonista del futur agermanament Sóller-Port Vendres

jrc | 08 Maig, 2017 10:41

Dissabte que ve, 13 de maig, les ciutats de Sóller (Mallorca) i Port Vendres (Rosselló francès) iniciaran, amb un acte a l'ajuntament solleric, un procès d'agermanament que culminarà en un segon acte, més endavant, a l'ajuntament de la ciutat nordcatalana. Els vincles històrics, comercials i mariners entre les dues localitats és més que evident. Protagonista indiscutible d'aquesta relació comercial i marinera va ser el nostre pailebot Miquel Caldentey. Cal recordar que la goleta, un cop finalitzat el seu procés de restauració, romandrà en propietat del municipi de Port Vendres. Podeu trobar més informació al següent enllaç:

http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2017/05/08/ciudad-soller-hermana-municipio-frances/1212918.html

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS