Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

XV Diada de Mallorca de Vela Llatina

jrc | 05 Setembre, 2011 09:59

Varem desaprofitar la XV Diada de Vela Llatina, organitzada en el marc de la Diada de Mallorca, que en lloc de celebrar-se l'11 de setembre, com hauria de ser, com és a la resta dels PPCC, es celebra el dotze, per voluntat de MAM, que se va treure de la mànega aquesta fita mallorquina.

 

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS