Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

Antònia Mª Llinàs Caldentey i Mateu Ferrer Ginard

jrc | 26 Juliol, 2011 09:30

Fa cosa d'any i mitg el company Eric Roselló va contactar telefònicament amb les dues nétes de Miquel Caldentey Ginard. A la Pilar Llinàs la vaig poder visitar fa uns mesos i en vaig deixar constància en aquest blog. El cap de setmana passat vaig procedir a visitar a l'altre neta de Miquel Caldentey, n'Antònia Maria Llinàs Caldentey, que em va rebre molt amablement acompanyada pel seu marit, Modesto, i per un altre personatge que no m'esperava però que em va agradar conèixer: Mateu Ferrer Ginard, de 91 anys i cosí germà de l'armador del Miquel Caldentey. (Segueix)

III Trobada d'Embarcacions Clàssiques. S'Estalella 2011

jrc | 25 Juliol, 2011 10:37

El cap de setmana del 23 i 24 de juliol es va dur a terme a S'Estalella la Tercera Trobada d'Embarcacions Clàssiques. Es pot dir que aquesta edició va ser la de consolidació de la Trobada, a la que tots desitjam un bon futur. Hi participaren una dotzena d'embarcacions i s'hi ajuntàren una seixantena bona de persones. (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS