Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

El Miquel Caldentey al programa "Dos i Dos són 22" d'Ona Mallorca

jrc | 31 Desembre, 2009 21:24

De la mà sempre estesa de David Oliver i Neus Juan, artífexs del programa "Dos i Dos són 22" de l'emissora de ràdio Ona Mallorca, el company Eric Roselló (França a la Vall de Sóller) i un servidor varem poder parlar una estona de la nostra estimada goleta. Va ser el passat dimecres 30 de desembre. Podeu escoltar el tall aquí

 

De dreta a esquerra, David Oliver, Eric Roselló i un servidor

Aprofit l'avinantesa per a oferir-vos alguna novetat sobre la goleta a través de la web del Consell General dels Pirineus Orientals, on podreu trobar noves imatges de l'estat actual del vaixell, i també per fer-me ressò de la important actualització de la web de l'associació França a la Vall de Sóller.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS