Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

El Miquel Caldentey al "Correo de Mallorca"

jrc | 28 Setembre, 2009 18:04

Eric, que te el cervell més ben amoblat que es meu, va deduïr que si "La Almudaina" es feia ressò, el 3 d'agost de 1916, de l'acte de benedicció del Miquel Caldentey, el lògic és que el "Correo de Mallorca" fes el propi. Així idò, la setmana passada, vaig tornar a la Biblioteca March a consultar dita publicació. Dit i fet: també a la portada d'aquest rotatiu hi vaig trobar el que cercava, tal i com ja ho havia fet l'amic solleric.  (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS