Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

XIII Diada de Mallorca de Vela Llatina

jrc | 06 Setembre, 2009 16:42

Acab d'arribar del C.N. S'Arenal, de dinar d'uns fideus boníssims amb també boníssima companyia. Ha estat el dinar previ al lliurament de trofeus de la XIII Diada de Mallorca deVela Llatina, en la que he tengut el plaer de participar abord de l'Alzina.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS