Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

46ª edició del "Dia de la Vela"

jrc | 31 Agost, 2009 11:35

Aquest cap de setmana passat s'ha celebrat a la badia de Palma la quaranta sisena edició del "Dia de la Vela", event patrocinat pel bufet d'advocats Frau, i organitzat pel Club Nàutic de S'Arenal. Com que el tema competició no és del meu interés, vos remet a la premsa als qui sí vos interessi. Jo em limitaré a fer una reflexió -a repetir-la, diria jo- que emana de l'escassa participació que es va registrar a les categories de vela llatina.

 

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS