Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

I Trobada de Llaüts Clàssics a S'Estalella, i una bona notícia des de Ciutadella

jrc | 03 Agost, 2009 13:09

La obligatorieta de l’ajornament, del dissabte de Sant Jaume fins al posterior, 1 d’agost, de la I Trobada de Llaüts Clàssics de S’Estalella, va ser el principal factor propiciatori de l’escassa participació a l’event. Només cinc barques –haguéssim pogut ser, si tot hagués anat bé, devers tretze o catorze- ens varem trobar en aquell indret privilegiat de la costa sud de Mallorca. Però així i tot, les tripulacions del Savanna (Toni Jover), l’Alzina (AAMMM, patronejat per Biel Rosselló), Nabab (Alfonso Segura), de la badia de Palma, l’Argentina (Jaume Cifre) des d’el Port de Felanitx i el Cala Sarral (Jaume Bonet), de Portopetro, varem poder gaudir de dues excel·lents jornades de navegació. (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS