Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

46ª edició del "Dia de la Vela"

jrc | 31 Agost, 2009 11:35

Aquest cap de setmana passat s'ha celebrat a la badia de Palma la quaranta sisena edició del "Dia de la Vela", event patrocinat pel bufet d'advocats Frau, i organitzat pel Club Nàutic de S'Arenal. Com que el tema competició no és del meu interés, vos remet a la premsa als qui sí vos interessi. Jo em limitaré a fer una reflexió -a repetir-la, diria jo- que emana de l'escassa participació que es va registrar a les categories de vela llatina.

 

 (Segueix)

Petits detalls de gran importància

jrc | 30 Agost, 2009 19:07

Altre cop a través de l'amic Gildàs Girodeau tenc coses noves per contar... (Segueix)

Notícies fresques envers el Miquel Caldentey

jrc | 29 Agost, 2009 10:39

Fa dos dies l'amic Gildàs Girodeau em va donar a conèixer a Olivier Poisson, conservador del patrimoni del Ministeri de Cultura francès, que recentment ha obert un espai al Facebook dedicat al Miquel Caldentey. Allà s'hi poden veure fotografies recents de l'estat en que es troba el procès de restauració de la goleta mallorquina, preses abans d'aquest estiu. Olivier Poisson, segons em diu ell mateix, fa vint-i-un anys que segueix la història del vaixell, així és que en deu ser tot un expert. Haurem d'estar atents a les noves notícies que pugui anar penjant a la seva pàgina del Facebook. Aquest és l'enllaç:

http://www.facebook.com/profile.php?id=725334627#/profile.php?id=725334627&v=wall&viewas=681748386

I Trobada de Llaüts Clàssics a S'Estalella, i una bona notícia des de Ciutadella

jrc | 03 Agost, 2009 13:09

La obligatorieta de l’ajornament, del dissabte de Sant Jaume fins al posterior, 1 d’agost, de la I Trobada de Llaüts Clàssics de S’Estalella, va ser el principal factor propiciatori de l’escassa participació a l’event. Només cinc barques –haguéssim pogut ser, si tot hagués anat bé, devers tretze o catorze- ens varem trobar en aquell indret privilegiat de la costa sud de Mallorca. Però així i tot, les tripulacions del Savanna (Toni Jover), l’Alzina (AAMMM, patronejat per Biel Rosselló), Nabab (Alfonso Segura), de la badia de Palma, l’Argentina (Jaume Cifre) des d’el Port de Felanitx i el Cala Sarral (Jaume Bonet), de Portopetro, varem poder gaudir de dues excel·lents jornades de navegació. (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS