Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

Presentació de "Es Torn"

jrc | 23 Juliol, 2009 15:11

Des de Menorca m'arriba, per part de l'associació Amics del Mar de Menorca, la notícia de la presentació del llaüt Es Torn, recentment restaurat. Aquest event tendrà lloc a les vuit del capvespre de divendres que ve, 31 de juliol, a la Culàrsega del Port de Ciutadella. Segur que al web de l'associació en tindrem puntual informació. Enhorabona als companys menorquins!
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS