Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

La meva primera foto a bord de l'Alzina

jrc | 06 Juny, 2009 21:37

Pep Lluís Miró, vell company de professió, editor de la "Gaceta Náutica" i del programa Ones de Mar (IB3 Ràdio, cada dissabte de 09:00 a 10:00) ha tengut l'amabilitat d'enviar a David Oliver un grapat de fotos de les proves del I Trofeu Illes Balears de Vela Llatina. En David les ha publicades al seu blog, i jo he fet una mica de "pirata" apropiant-me d'una d'elles. No he pogut resistir la temptació: veure'm retratat a bord de l'Alzina m'ha fet gràcia. I això que a la foto han agafat de perfil la meva panxa cervessera!

No fa falta dir que l'interés de la imatge en qüestió no radica en la meva presència, si no en la bellíssima estampa de l'Alzina, navegant a la inusual "orsa llarga", amb l'estimada illa de Cabrera com a teló de fons. Aquí teniu la foto. Gràcies a Pep Lluís i a David.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS