Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

Reunió del "Syndicate Mixte du Pailebot Miquel Caldentey"

jrc | 11 Maig, 2009 17:21

He rebut un correu dels "Amis de Notre Damme de Consolation", dels que ja vaig contar que participen en la restauració del Miquel Caldentey. M'expliquen que el 6 de maig van tenir una reunió amb el "Syndicate Mixte du Pailebot Miquel Caldentey". (Segueix)

Trofeu C.N. Arenal de Vela LLatina

jrc | 11 Maig, 2009 10:50

El cap de setmana del 9 i 10 de maig s'ha celebrat a Palma el Trofeu Club Nàutic de S'Arenal de Vela Llatina, en el marc del XV Trofeu d'Hivern. (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS