Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

La web del Tho-Pa-Ga

jrc | 12 Desembre, 2008 09:47

M'arriba la bona notícia de l'aparició d'una web dedicada al Tho-Pa-Ga, engegada per l'associació "Sauvez le goélette Tho-Pa-Ga", i en la que es poden veure espectaculars fotografies del vaixell enfonsat a 130 metres de profunditat, que demostren que la seva recuperació és tècnicament viable. El problema és el de sempre: els diners. Per això, aquesta associació i la seva filial espanyola, "Reflotar el Tho-Pa-Ga", han habilitat sengles comptes bancàries per a que qui vulgui pugui col·laborar econòmicament. Imagin que qualsevol aportació, per modesta que sigui, serà ben rebuda.

Tota la informació es troba en questa nova web, on a més s'hi poden veure imatges de diferents moments de la història del vaixell, i algun video força interessant.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS