Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

Cursos de Vela Llatina

jrc | 29 Desembre, 2008 16:11

Els "Amics de la Mar de Menorca" han organitzat pel proper mes de gener uns cursos de vela llatina que semblen ben interessants. Aquesta és la informació que de moment me n'han fet arribar:

CURSOS DE VELA LLATINA
Curs d'introducció:12 i 14 de gener,

de 19 a 21 h. Professor Sigfrid Bernal.

Curs d'aprofundiment: 26 i 28 de gener,

de 19 a 21 h. Professor: Xavier Marquès

Lloc: Institut Biel Martí (Ferreries)

Pràctiques a concretar. Embarcació llaüt "Besitos". Port de Ciutadella.

Matrícula gratuïta.--
Amics de la Mar de Menorca
amicsdelamar@menorcaweb.net
www.amicsdelamar.com

La web del Tho-Pa-Ga

jrc | 12 Desembre, 2008 09:47

M'arriba la bona notícia de l'aparició d'una web dedicada al Tho-Pa-Ga, engegada per l'associació "Sauvez le goélette Tho-Pa-Ga", i en la que es poden veure espectaculars fotografies del vaixell enfonsat a 130 metres de profunditat, que demostren que la seva recuperació és tècnicament viable. El problema és el de sempre: els diners. Per això, aquesta associació i la seva filial espanyola, "Reflotar el Tho-Pa-Ga", han habilitat sengles comptes bancàries per a que qui vulgui pugui col·laborar econòmicament. Imagin que qualsevol aportació, per modesta que sigui, serà ben rebuda.

Tota la informació es troba en questa nova web, on a més s'hi poden veure imatges de diferents moments de la història del vaixell, i algun video força interessant.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS