Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

Les veles de l'Alzina

jrc | 08 Novembre, 2008 09:55

L'Alzina és un llaüt mallorquí que es va presentar en societat el passat juliol, després d'esser restaurat pel Consell de Mallorca, a través de l'Escola de Mestres d'Aixa que manté la institució, i a instàncies de l'Associació d'Amics del Museu Marítim de Mallorca, que n'és la propietària. No record haver-ne parlat, d'aques vaixell, segurament per que es va presentar abans de jo engegar aquest bloc... (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS