Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

El veler Picton Castle, al port de Palma

jrc | 14 Novembre, 2008 11:26

Aquesta setmana que estam a punt de finiquitar ha visitat el port de Palma un veler ben maco: el Picton Castle.

Com tants d'altres vaixells que circulen pel món, aquest era fins ara totalment desconegut per un servidor. Aquest cop tampoc l'he pogut disfrutar, ja que quan vaig saber de la seva visita ja havia tornat a zalpar. Per això no n'he pogut treure cap foto, i per això és que vos remet a la notícia que Diario de Mallorca va publicar a les seves pàgines. No us ho perdeu.

 

©de la imatge: Manuel R. Aguilera/Diario de Mallorca

Les veles de l'Alzina

jrc | 08 Novembre, 2008 09:55

L'Alzina és un llaüt mallorquí que es va presentar en societat el passat juliol, després d'esser restaurat pel Consell de Mallorca, a través de l'Escola de Mestres d'Aixa que manté la institució, i a instàncies de l'Associació d'Amics del Museu Marítim de Mallorca, que n'és la propietària. No record haver-ne parlat, d'aques vaixell, segurament per que es va presentar abans de jo engegar aquest bloc... (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS