Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

Restauració o rèplica?

jrc | 11 Octubre, 2008 10:19

En un dels darrers posts plantejavem la qüestió de si el que s'està fent amb el Miquel Caldentey és una restauració o una rèplica. El debat va sorgir en la conversa que vaig mantenir amb Bartomeu Calafell, director general de La Mar de la Conselleria de Medi Ambient del Govern de la nostra Comunitat. (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS