Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

El Miquel Caldentey al "Diario de Mallorca"

jrc | 08 Setembre, 2008 10:37

Trob que ja és hora de tornar el protagonisme del blog a qui s'ho mereix. Ja fa un any que es va publicar el darrer reportatge sobre el Miquel Caldentey a la premsa mallorquina. Va ser al Diario de Mallorca, i suposa el fruit de la meva darrera visita a la goleta, a Narbona, on s'està restaurant. No us el perdeu.

XII Diada de Mallorca de Vela Llatina

jrc | 08 Setembre, 2008 09:43

El primer cap de setmana de setembre ha tingut lloc la XII Diada de Mallorca de Vela Llatina. El port base ha estat el del Club Nàutic S'Arenal i la prova ha comptat amb 35 embarcacions inscrites, de les que 18 pertanyen a la modalitat “Regata”, 15 a la “Clàssica” i 2 a la “Open”.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS