Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

Bateig del "Sant Pau"

jrc | 01 Setembre, 2008 15:48

El Sant Pau és un sardinal que l'associació A Tot Drap, de Sant Pol de Mar, ha recuperat amb no pocs sacrificis durant els darrers anys, i que el passat 24 d'agost va ser batejat i avarat en aquella localitat de la costa del Maresme. Josep Montmany és el president d'aquesta associació, a més de patró major de la confraria de pescadors de Sant Pol i, segons les seves pròpies paraules, "un pobre pescador , que es guanya les garrofes pescant lluços de palangre al mig de la mar...".

Doncs bé, Josep ha tengut la deferència de fer-me arribar unes maques fotografies del bateig del Sant Pau, que va tenir lloc en el marc de la Firamar 2008, i de les que en reprodueixo aquí algunes.

Gràcies, Josep, i que pogueu gaudir molts anys de navegació amb el Sant Pau.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS