Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

3ª Trobada de barques clàssiques al Port d'Addaia

jrc | 30 Agost, 2008 08:06

Els Amics de la Mar de Menorca m'han fet arribar aquests dies la comunicació de la celebració, el 20 i 21 de setembre, de la 3ª Trobada de barques clàssiques del port d'Addaia. Mai no he pogut assistir a la invitació, ni crec que ho pugui fer enguany. A més a més, no tenc barca jo, tot i que estic segur que això no representaria cap obstacle per a que els amics menorquins em rebéssin amb els braços ben oberts.

Des d'aquí els hi dón les gràcies per la invitació i els hi desitg l'èxit que probablement ja tenen assegurat. Esper, algún d'aquests anys, poder acudir a la cita.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS