Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

Vaixells d'època a la badia de Palma

jrc | 18 Agost, 2008 07:38

Com ja vaig advertir en el seu dia, el Miquel Caldentey no serà l'únic tema del que m'ocuparé en aquest bloc. La setmana que acabam de deixar enrera es va celebrar a Palma el "XXIV Trofeo Almirante Conde de Barcelona" de vaixells d'època. No em sento gaire còmode en l'ambient més aviat "pijo" que es respira en aquest tipus d'events. Ni amb la proliferació de banderes espanyoles que comporten. Però aquest, concretament, representa una bona ocasió per contemplar i fotografiar algunes de les joies que actualment naveguen pel món. (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS