Administrar

Des que a mitjans de 2004 vaig descobrir el lamentable estat d'abandó en que es trobava aquest vaixell, no he parat de moure cel i terra per intentar que el miracle de la seva salvació es produís. No sé si la meva intervenció hi ha tengut res a veure, però el fet és que ara el "Miquel Caldentey" s'està restaurant a Narbona, França. El que sí sé és que les institucions mallorquines que se'n haurien d'haver preocupat sempre han mirat cap a un altra lloc: quan el futur de la goleta era més que incert, i ara que ja no ho és tant, els nostres responsables polítics podrien haver fet més,....però es veu que mirar pel bé de la Cultura -el patrimoni marítim n'és una de tantes expressions- no dóna gaires vots...

Una mica d'història (II)

jrc | 27 Juliol, 2008 10:39

Primeres actuacions

En 2001 els membres de l'associació "Sauvons l'Ideal", creada per dur endavant la restauració d'un sardinal d'aquest nom, descobreixen el lamentable estat en que es troba el Miquel Caldentey i, encapçalats pels seu secretari general, Gildas Girodeau, inicien la seva campanya particular per intentar salvar la goleta. Exigeixen de l'ajuntament de Canet l'engegament d'un projecte de restauració, interpel·lant també al govern francès com a responsable del vaixell, ja que l'havia declarat Monument Històric.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS